Неделя, 20.09.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"И призови Ме в ден на напаст; И Аз ще те избавя; и ти ще Ме прославиш." Псалм 50:15

OnLine
RSS Facebook Twitter

Момче прославя Бога за своето чудно избавление

Main Pic
Публикувана: 05.09.2019
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 2247
Коментари: 0
Единадесетгодишно момче, което е ударено от камион с ремарке, благодари на Бога, че му е помогнал да оцелее в изпитанието.
 
Емилио Коралес, известен като "Мио", карал колелото си по пътя, прекосяващ река Арканзас, когато бил ударен от голям камион. Момчето е закарано до Медицински център "Уесли" с наранявания, включващи няколко разкъсани сухожилия, счупен череп и различни порязвания и натъртвания.
 
Въпреки уплахата и нараняванията, Коралес благодари на Бога, че е опазил живота му.
 
"Благодарен съм на Бога, защото не загинах", казва той пред репортер на канал KWCH. "Мислех, че ще умра, когато ме удари камионът."
 
Коралес добавя, че е изключително благодарен за подкрепата, която получава след инцидента. "Християни се молеха и вярваха в моето избавление, и аз съм много благодарен за това. Готов съм да се прибера у дома. Щастлив съм, че се прибирам."
 
Емилио вече е претърпял операция на коляното и рамото си. Пред момчето все още има няколко препятствия, за да почне да ходи, тъй като „има много болки и е насинен навсякъде“ и не може да чува с дясното си ухо, но животът му е извън опасност
 
Бащата на Мио публикува дълго съобщение във Фейсбук, в което благодари на Господ, че е опазил живота на сина му, като изказва благодарност и на онези християни, които са помогнали с молитва и финансово, защото медицинските разходи са били непосилни за семейството.
 
„Искам да благодаря на Бог за всичко, което е направил в живота ми, но особено за това, което направи през изминалата седмица, като даде на сина ми Емилио сърце на лъв“, написа той и добави: „Бог е добър.“
 
Продължавайте да се молите за Емилио и за неговото пълно възстановяване!
 
Източник: CBN News
Превод: Петя Зарева
 
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg