Петък, 29.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

От модния подиум до участие в християнски филми

Main Pic
Публикувана: 11.09.2019
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1431
Коментари: 0
Бивш модел на модната компания "Виктория Сикрет" разказва как е напуснала успешната си кариера в модния бизнес, защото е  срещнала Исус Христос и започва да се снима във филми, основани на вярата в Бога.
 
Никол Вайдер е продуцент и участник в нов филм със заглавие „Catching Faith 2“, който беше пуснат в Walmart миналата седмица. В понеделник пред Fox & Friends бившият модел обяснява как е напуснала модната индустрия, след като е била доведена до изтощение от негативните аспекти на работата.
 
„Разбрах, че индустрията за мода не е единственото, което ми вреди. Осъзнах, че съм просто един обект", обяснява Вайдер. "Разбрах, че тази работа вреди на моята самоценка и е вредна за мен като цяло. И така си дадох сметка, че искам да постигна повече в живота си, а не просто да се вълнувам от външния си вид."
 
Точно в този момент Христос влиза в живота на Никол  и според нейните думи в същия този момент всичко се променя за един миг, чудодейно.
 
„Всъщност се намирах на дъното в живота си и един мой приятел ми разказа за Исус“, разкрива Вайдер. "И така поисках да предам живота си на Него. И веднага след като го направих, се случиха всички тези невероятни неща и Бог се показва толкова прекрасен и чуден в живота ми."
 
Докато говори за новия си филмов проект, Вайдер казва, че чувства, че Америка „се нуждае от много повече полезни послания, добри старомодни семейни ценности, защото има толкова много вредни филми, които не са вдъхновяващи.“
 
„Чувствам, че страната ни е гладна за филми с качествено съдържание, които хората да могат да гледат с цялото семейство“, добавя младата актриса.
 
Освен да участва във филми и да продуцира, сега Вайдер ръководи онлайн общност, наречена „Проект вдъхновение“, която има за цел да помогне на млади жени, които са подложени на отрицателно влияние във виртуалното пространство.
 
Според уебсайта на общността Проектът има за цел да напомни на младите жени, че Бог може да ги използва по „красив и невероятен начин за изграждане на царството Си, за да имат положително влияние в съвременния свят“.
 
В уебсайта се отбелязва, че общността е „безопасно място за намиране на ясни, вдъхновяващи и положителни послания за надежда, победа и обещание в култура, където понякога може да е трудно да се ориентирате във взаимоотношенията,  християнския живот и социалните медии“.
 
Източник: CBN News
Превод: Петя Зарева

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg