Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Патриша Хийтън за споделяне на вярата в Холивуд

Main Pic
Публикувана: 04.11.2019
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1191
Коментари: 0
Патриша Хийтън, известна на българската публика с участието си в семейни сериали, е посветена християнка, която често говори по социални въпроси и споделя открито своята вяра. По повод скорошното обръщение на мега звездата К. Уест и неговото свидетелство за Христос, за което ви информирахме, Хийтън е заявила пред Christian Post, че „ще се моли за Уест и за неговото израстване във вярата." Тя споделя:
 
„Много е трудно. Мисля, че когато някой с такъв успех в бранша, притежава голяма слава, и приеме Христос, започвайки окрито да Го изповядва, хората ще започнат да го гледат под лупа и ще следят всичко, което прави, за да го хванат и да го обвинят в нещо.“
 
„Надявам се, че той е в състояние да се справи с натиска, защото точно това ще се случи“, прогнозира Хийтън. „Хората в Холивуд ще искат да го видят как се проваля в християнската вяра, за да отстъпи от нея“.
 
Хийтън продължава да се занимава с хуманитарна дейност, като част от християнската неправителствена организация World Vision и не се страхува смело да говори за Исус Христос и за вечността.
 
„Мисля, че ако имате християнската перспектива, знаете, че животът на земята всъщност е много кратък в сравнение с вечността. Животът ни е толкова препълнен с несъществена информация - особено с появата на социалните медии. Трябва да има някой, който да говори за вечните неща и за това колко са ценни нашите души. Хората всъщност са гладни за тази истина, дори и да не са наясно с нея. Хората търсят смисъл в живота си и нещо, което не е временно“, подчертава известната актриса.
 
Съветът на Хийтън относно духовното обръщение на Уест произтича от собствения ѝ опит. В нейния живот тя много пъти е търпяла подигравки заради вярата си, но дамата от Охайо казва, че не се интересува от присмехите на хората, защото е сигурна, че хората копнеят да чуят за вечността.

„Ние сме създадени за вечността. Ние не сме създадени за временен живот. Така че дори и да ме отблъснат или да мислят, че съм странна, все ще има някой, който жадува да чуе християнското послание”, заявява убедено Хийтън. 
 
Източник: Christian Post
Превод: Петя Зарева

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg