Четвъртък, 22.10.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"Затова и аз се старая да имам всякога непорочна съвест, и спрямо Бога, и спрямо човеците." Деяния 24:16

OnLine
RSS Facebook Twitter

Полицай е спасен от джобната си Библия

Main Pic
Публикувана: 17.11.2019
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 510
Коментари: 0
Боливийски полицейски служител, който е бил прострелян в гърдите по време на граждански вълнения заради прокуждането на сегашния бивш президент на Боливия Ево Моралес, заявява, че е бил спасен по чудо от Библията, която се намирала в левия джоб до гърдите му.
 
„Да, това беше истинско чудо“, разказва неназованият офицер, който е посветен християнин, пред боливийските медии.
 
Снимки от Библията се появиха в местните медии на испански език, както и в различни Фейсбук страници. В предната част на синята Библия се вижда малка дупка с размерите на гума за молив. Полицаят е имал медни монети в джоба си, които били счупени на две от куршума.
 
Оскар Гутиерес, ръководител на Специалните сили за борба с престъпността в Санта Крус, е заявил, че в сряда въпросният полицай, който иска да остане анонимен, е бил на смяна в органите на реда, които се опитвали да въведат ред в град Япачани, когато е бил „прострелян от 9 - милиметров куршум.”
 
„Той е млад офицер, чийто живот беше спасен по чудо, след като беше прострелян от куршум в гърдите“, заявил Гутиерес и добавил, че въпросният полицейски служител е „имал до гърдите си Библия, която е спряла куршума“.
 
Полицейските власти съобщават, че невредимият служител е отведен в болница в Санта Крус за рутинни тестове и се очаква скоро да се върне на работа.
 
Източник: Christian Headlines
Превод: Петя Зарева
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg