Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Доли Партън с телевизионна семейна поредица

Main Pic
Публикувана: 17.11.2019
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 842
Коментари: 0
Кънтри певицата Доли Партън стартира  нов семеен сериал, който ще бъде излъчван по канал Netflix и ще носи заглавие „Сърдечни струни“.
 
Поредицата от осем епизода ще дебютира на 22 ноември и всяка история ще се базира на популярна авторска песен на Партън, съобщава The Christian Post.
 
На ексклузивна прожекция на 30 октомври в Доливуд, Партън каза, че създаването на „Сърдечни струни“ е била мечта и се гордее, че е част от осъществения вече проект. „Бях изключително благословена да видя толкова много мои мечти да се сбъдват.“
 
През цялата си невероятна кариера Партън открито говори за своята вяра в Христос и споделя как търси насоки от Бога чрез молитва.
 
„Моля се всеки ден. Моля се за всичко. Моля Бог да ме води и да ме ръководи във всички решения, които вземам - и да вкара в живота ми всички добри и правилни хора и да ме насочва да правя неща, с които да прославям Бога и да помагам на хората“, казва Партън пред CBN News.
 
73-годишната певица заяви, че семейната поредица „Сърдечни струни“ е получила името си от  нейната музика, която се надява да окаже влияние върху онези, които ще гледат филмите.
 
„Надявам се, че моите песни са като струни, които отекват в сърцето и се надявам хората да ги харесат“, казва Партън.
 
„Много се радвам, че имах възможност да направя тези песни и да ги видя как оживяват. Така че, благодаря на Бога за всичко това.“
 
Партън има феноменален успех в музиката, филмите и благотворителната си дейност.
 
Тя казва, че винаги е искала песните ѝ да бъдат на големия екран и е благодарна, че сега това е възможно.
 
„Трябва да вярваш в нещо по-голямо от себе си. Израснах, вярвайки, че чрез Бога всичко е възможно и съм наблюдавала как Той върши чудеса в живота ми.“
 
Източник: CBN News
Превод: Петя Зарева
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg