Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Новини за малчугана, хвърлен от балкона на МОЛ

Main Pic
Публикувана: 25.11.2019
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1542
Коментари: 0
Петгодишното момче „чудо“, което преди месеци беше хвърлено от третия етаж на американски мол, продължава да се подобрява и вече ходи. Лендън Хофман бил с майка си и приятели, когато е хвърлен през перилата на балкон от 24-годишния нападател Еманюел Аранда. Вследствие на падането Лендън претърпя сериозна травма на главата и имаше счупени кости в ръката и краката. 
 
Според публикация от 22 ноември на фейсбук страницата на семейството, състоянието на Лендън се е подобрило след продължителната физиотерапия и той ходи добре и с двата крака.
 
Лендън вече се е завърнал на училище заедно с брат си и сестра си.
 
CBN News съобщи, че Лендън е напуснал болницата през септември, след като  е завършил курса на рехабилитация.
 
Майката на Лендън пише, че Лендън е силно и щастливо момче с добро сърце. Тя споделя:
„Лендън обича живота и много обича Исус! Когато чуе, че някой е паднал, той казва: „Не се притеснявайте, и аз паднах от много високо, но ангелите ме хванаха и Исус ме обича, така че и при вас всичко ще бъде наред!“
 
Той има добри спомени от времето си в болницата и от хората, които са се грижели за него. Прегледите на лекарите е считал за нещо забавно.
 
Семейството се радва, че вижда толкова много хора, които се интересуват от напредъка в състоянието на Лендън. Родителите са благодарни за безкрайните молитви, които синът им е получил в подкрепа.
 
Те пишат: „Лендън знае, че хората по целия свят се молят за него и той се радва на всички картички, които продължава да получава по пощата. Цялото семейство чувства любовта и е много благодарно за молитвите и подкрепата на вярващите!“
 
Пътят на Ленден към възстановяването не е приключил, но семейството му е благодарно за подкрепата и насърчението, тъй като преодоляват препятствията, които предстоят. „Благодарим ви много, че ще продължите да се молите за пълно възстановяване, тъй като все още лечението продължава.“
 
Аранда беше осъден на 3 юни и ще излежава 19 години затвор. Семейството на Лендън не присъства на изслушването, но казва, че му прощават и ще продължат да се молят за него.
 
Подробности за историята можете да си припомните тук.
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg