Вторник, 22.09.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"Защото с мъдър съвет ще водиш войната си, И чрез множеството съветници бива избавление" Притчи 24:6

OnLine
RSS Facebook Twitter

Корейски християнин е убит в Диарбекир

Main Pic
Публикувана: 29.11.2019
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1746
Коментари: 0
41-годишният южнокорейски гражданин Джинуок Ким почина в резултат на нападение с нож в квартал "Централен Баглар" в Диарбекир. Джиноук Ким е бил нападнат с нож от неизвестно лице, докато се разхождал по улицата. Джиноук Ким, който получава две прободни рани в лявата част на гърдите и една прободна рана в гърба, колабира, докато нападателят успява да избяга от мястото на престъплението. 
 
След обаждане от страна на гражданите в района на местопроизшествието са изпратени спешни медицински и полицейски екипи. След намеса от страна на медицинските екипи, тежко раненият южнокорейски мисионер Джиноук Ким е откаран с линейка в държавната болница в Селахатин Еюби. Въпреки оказаната медицинска помощ  Ким не може да бъде спасен и умира.
 
Очаквало се съпругата на Ким да роди втория им син след седмица. Полицията все още работи по идентифицирането и задържането на нападателя.
 
Южнокорейският гражданин Джиноук Ким работи като мисионер в Турция в продължение на 5 години и се мести в Диарбекир преди 8 месеца.
 
Според информация на Christian News полицията е започнала разследване на инцидента и е арестувала 16-годишно момче, което е заподозряно в убийството. 
 
Източник: CBN News
Превод: Петя Зарева
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg