Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Стрелба и убити християни в църква в Тексас

Main Pic
Публикувана: 29.12.2019
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1650
Коментари: 0
Най-малко двама души са загинали при стрелба, станала в неделя сутрин в църква близо до Форт Уърт, Тексас. Единият прострелян умира в църквата, докато другият умира на път за болницата. Третият прострелян е в болницата и е претърпял операция.
 
„Това беше най-страшното ми преживяване. Имах чувството, че животът ми ще приключи в оня момент. Бях толкова притеснена за малкото си дете, което беше заедно с мен в църквата“, казва Изабел Ареола, присъствала на стрелбата.
 
Стрелбата е станала в църквата Church of Christ в 10:00 ч. местно време. Според свидетел стрелецът влязъл в залата на църквата и се приближил до един от вярващите, докато мъжът отслужвал Господня вечеря.
 
Заподозреният застрелял вярващия с пушка.
 
Минута по-късно бивш агент на ФБР и член на екипа по сигурността на църквата успели да застрелят заподозрения. Смята се, че третият човек, откаран в болницата, е бил заподозреният стрелец, въпреки че самоличността на тримата не е била съобщена.
 
Главният прокурор на щата Тексас, Кен Пакстън, веднага е направил изявление за инцидента чрез своя профил в Twitter. Пакстън е призовал християните по света да се молят за жертвите на трагедията и техните семейства.
 
Източник: Christian Leaders
Превод: Петя Зарева
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg