Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Пожар унищожава всичко, но не и семейните Библии...

Main Pic
Публикувана: 07.01.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1510
Коментари: 0
Семейство в Алабама, САЩ, губи всичко, когато в дома им избухва пожар, само ден след Коледа. Тяхното имущество е изцяло изпепелено с изключение на двете Библии, които са имали в къщата.
 
Телевизионният канал WZDX-TV в Хънтсвил съобщава, че къщата на Шери Роза е била напълно разрушена поради разкъсана жица на тавана.
 
Дъщерята на Роза, Ашли Пам, разказва пред WBMA-TV, че в нощта на пожара майка ѝ и 13-годишният ѝ брат чули почукване на вратата.
 
„Сега осъзнаваме, че това почукване беше знак от Бога. Сякаш ангел почука на вратата, за да ни уведоми, защото ако не бяхме отворили вратата, щяхме да бъдем хванати в капан вътре в къщата, когато избухна пожарът“, пояснява Пам.
 
Всички са успели да излязат безопасно от къщата, включително и домашните любимци.
 
Докато претърсвало своите овъглени вещи, семейството било изненадано да открие двете Библии, които все още били непокътнати.
 
„Вярвам, че Бог беше с нас в онзи ден. Той определено беше тук",  казва Роза.
 
Нищо в къщата не е било спасено, но семейството е получило дрехи от съседи и хора от църквата. Роза казва, че е благодарна за подкрепата на толкова много грижовни хора.
 
"Просто е чудо, когато има хора, които се грижат за нас, когато сме в нужда. Особено в този свят, където хората не се интересуват от нуждаещите се. Това просто означава много за нас", добавя тя.
 
Източник: CBN News
Превод: Петя Зарева

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg