Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Призив за молитва от актрисата Присила Ширър

Main Pic
Публикувана: 12.01.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1912
Коментари: 0
Актрисата Присила Ширър, известна на българските зрители от филма "Бойна стая", публикува  призив за молитва във Фейсбук, заради предстояща операция за отстраняване на тумор от левия ѝ бял дроб.
 
Ширър, дъщеря на известния пастир Тони Евънс, чиято майка, Лоис Евънс почина само преди дни, на 30 декември, след тежко боледуване, споделя, че лекарите са открили туморно образование в нейния бял дроб преди три години.
 
"Миналото лято стана ясно, че трябва да се направи операция, тъй като туморът е започнал да расте", пише тя. "Както знаете, последните няколко месеца бяха изпълнени с много трудности за цялото ни семейство. Поради тези причини операцията се забави, но не мога да я отлагам повече, без да застрашавам собственото си здраве."
 
Присила казва, че група жени се молели за предстоящата ѝ операция във вторник и оттогава в интернет се разпространяват няколко публикации за нейното състояние.
 
Поради тази причина тя решила сама да се обърне към християните по света с призив за молитва.
 
"В това изпитание ние се доверяваме на Бога", казва тя. "Ние се доверяваме на Него за благоприятен резултат. Надявам се с Божията милост да бъда отново здрава и да се върна към пълноценно служение."
 
Освен актриса, Присила е и библейски учител. Тя провежда семинари и конференции, в които мотивира християните по света да служат на Христос с всичките си дарби.
 
Източник: CBN News
Превод: Петя Зарева
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg