Вторник, 23.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Джъстин Бийбър в борба с тежко заболяване

Main Pic
Публикувана: 12.01.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1212
Коментари: 0
Попзвездата Джъстин Бийбър, който открито говори за вярата си в Христос и призовава своите почитатели да се молят и вярват, сподели в Instagram, че е диагностициран с лаймска болест.
 
В сряда сутринта таблоидът за новини за знаменитости TMZ публикува статия, в която твърди, че според надеждни източници предстоящите изяви на Бийбър в YouTube, потвърждават, че 25-годишният певец говори открито за битката си с лаймската болест.
 
По-късно същия следобед Бийбър потвърди диагнозата в социалните медии. До снимка от статията на TMZ, Бийбър пише: „Много хора продължават да коментират, че Джъстин Бийбър изглежда много зле и сигурно взема наркотици. Те не знаят, обаче, че наскоро бях диагностициран с лаймска болест. Не само това, но имам и сериозен проблем с хронично заболяване, който повлия на кожата, мозъчната функция, енергията и цялостното ми здраве."
 
Певецът пояснява, че в предстоящите публикации в YouTube ще сподели допълнителни подробности за борбата му с болестта. Той написа: „Можете да научите за всичко, с което съм се борил и за нещата, които съм успял да превъзмогна. Минаха години на големи трудности, но аз получавам правилното лечение. То ще помогне да се излекува тази засега неизлечима болест. Надявам се да се върна на сцената скоро."
 
Съпругата на Джъстин, Хейли, която е дъщеря на актьора Стивън Болдуин, го подкрепя всячески и в своите публикации в социалните мрежи благодари за подкрепата на приятелите и семейството си.
 
Източник: CBN News
Превод: Петя Зарева

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg