Неделя, 20.09.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"И призови Ме в ден на напаст; И Аз ще те избавя; и ти ще Ме прославиш." Псалм 50:15

OnLine
RSS Facebook Twitter

Новини спед операцията на Присила Ширър

Main Pic
Публикувана: 21.01.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1457
Коментари: 0
Популярните евангелски лектори  Бет Мур и Кристин Кейн публикуваха видео в Instagram, в което заявиха, че са "въоръжени" с масло за помазване, за да се помолят за тяхната приятелка Присила Ширър сутринта преди нейната операция, за която ви информирахме миналата седмица.
 
Бет Мур и Кристин Кейн са отишли в болницата в Далас, където беше оперирана Ширър и са се помолили не само за нея, но  и за хирургическия екип.
 
По-късно Мур сподели новини за това колко добре е преминала операцията.
 
"Ще ви кажа само основните неща, защото искам да оставя подробностите за семейството на Присила", заяви Мур в Instagram във вторник.
 
"Тя се справи много добре по време на операцията. Хирургът каза, че всичко върви абсолютно по план. Тялото ѝ е силно и имат всички основания да смятат, че ще оздравее напълно", продължи тя.
 
Мнозина коментираха новината, че Ширър е изписана от болницата, включително холивудският продуцент Рома Дауни, която в Туитър прослави Бога.
 
Бренда Кларк написа: "Молитви за пълно възстановяване на тази силна Божия жена!"
 
Ширър, която току-що загуби майка си, Лоис Евънс, починала през декември от рак, заяви, че операцията ѝ се е забавила поради последните трудности, с които се е сблъскало семейството, включително смъртта на няколко членове от семейството - бащата на д-р Еванс през ноември, сестра му и братовчедката на Присила, Уинтър Питс.
 
Източник: CBN News
Превод: Петя Зарева
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg