Петък, 29.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Тим Тибоу се ожени за Мис Вселена

Main Pic
Публикувана: 22.01.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1295
Коментари: 0

Тим Тибоу, който вдъхновява младите християни по света със своето посвещение и безкомпромисност към греха, зарадва своите милиони почитатели със снимки от сватбата си с Мис Вселена, Деми Питърс в неделя.

И Тим, и Деми са страхотно вдъхновение не само за християните, но и за всички младежи по света. И двамата имат дълбока връзка с Бога и преследват дадената им от Бога цел.

Тим, който е бивш играч на Националната футболна лига на САЩ и настоящ играч за Ню Йорк Метс, стартира собствена фондация за благотворителна дейност. Той е християнски посланик и автор на книги. Докато Деми от друга страна е известна с усилията си да вдъхновява жените като Мис Южна Африка, Мис Вселена 2017 и др. със собствената си благотворителна работа. Поотделно те творят промяна в света. Ето защо не е изненада, че светът наблюдава отблизо живота на тази красива двойка от посветени християни.

В скорошно интервю пред списание "People" Тим споделя следното: „Цял живот чакам някой специален, с когото мога да прекарам остатъка от живота си. Чаках подходящия човек да дойде. И сега се женя за Деми. Нямам търпение да открия какво се крие в бъдещето ни заедно. Всички мои мечти се сбъднаха. Чакането си заслужаваше на 100 процента.“

Сватбената церемония се е състояла в Южноафриканската република, където е родена Деми.

Божието слово е доказало своята истинност в живота на тази двойка. Бог ги е събрал, за да осъществят Неговата велика цел и призвание. Със сигурност техният брак, чийто център е Христос, ще благослови милиони хора по света. 

По време на своя годеж Тим и Деми бяха категорични колко важна е сексуалната чистота преди брака, което беше едно силно послание за всички млади християни и нехристияни.

Източник: GOD TV

Превод: Петя Зарева

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg