Вторник, 19.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня"Зле ли страда някой от вас, нека се моли. Весел ли е някой, нека пее хваления." Яков 5:13

OnLine
RSS Facebook Twitter

Тръмп - участник в Поход за живота

Main Pic
Публикувана: 23.01.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1471
Коментари: 0
Президентът Доналд Тръмп ще присъства на „Похода в защита на живота“, който ще се проведе по-късно днес, 24 ануари в столицата Вашингтон. Той ще се обърне с изявление към стотиците хиляди хора, посветени на идеята да защитават живота, които ще участват в събитието, идвайки от всички части на цялата страна.
 
Доналд Тръмп ще бъде първият американски президент, присъствал лично на този ежегоден поход. Миналата година Тръмп се обърна към присъстващите на Похода чрез видео послание.
 
Представителите на известната инициатива са заявили пред LifeNews.com своето задоволство, че президентът Тръмп демонстрира своята ангажираност към ценностите на живота, като се появява лично на това събитие. Той ще се присъедини към половин милион или повече американци, чието желание е да демонстрират своята решимост да сложат край на аборта.
 
Жан Манчини, президент на инициативата "Поход за живота", казва следното за LifeNews:
 
„За нас е голяма чест да приветстваме президента Тръмп на 47-ия ежегоден Поход в защита на живота. Той ще бъде първият президент в историята, който присъства на това събитие и ние сме силно развълнувани от неговото решение. Той ще може да се убеди лично колко страстни са нашите участници в защита на живота и опазването на неродените."
 
В своя личен профил в Туитър Тръмп е написал: "Ще се видим в петък!"
 
Източник: CBN News
Превод: Петя Зарева
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg