Неделя, 20.09.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"И призови Ме в ден на напаст; И Аз ще те избавя; и ти ще Ме прославиш." Псалм 50:15

OnLine
RSS Facebook Twitter

Чудо с британски пастир, преживял мозъчна смърт

Main Pic
Публикувана: 28.01.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1645
Коментари: 0
Пастир от Обединеното кралство свидетелства, че силата на молитвата го е върнала към живот, след като е бил мъртъв в продължение на 15 минути.
 
Според CBN News Кристофър Уиклънд, пастир на Петдесятната църква на живото слово в Хампшир, е бил обявен за мъртъв през ноември. Той скачал на батут в парка с три от децата си, когато изведнъж загубил съзнание и сърцето му спряло.
 
Уиклънд, който е на 47 години, бил реанимиран, но без успех. Медицинският персонал в парка използвал и дефибрилатор, като четири пъти пробвали да го върнат към живота. Той спрял да диша в продължение на 15 минути и бил обявен за мъртъв.
 
След като е закаран в отделението за интензивно лечение на болница "Света Мария", лекарите казали на съпругата на Уикланд, че тъй като сърцето му е спряло за твърде дълго време, те се притесняват от увреждане на мозъка, дори след като започнал да диша отново.
 
Съпругата на Уиклънд, Трейси, публикувала призив за молитва на страницата си във Facebook.
 
"Пуснах новината във Фейсбук и беше невероятно, защото стотици хора от цял ​​свят се свързаха с мен и ми казаха, че се молят за Крис", спореля Трейси пред "Дейли мейл". Тя добавя, че е убедена, че медицинските служители и лекарите са свършили "невероятна работа", но според нея "съпругът ѝ щял да е мъртъв, без молитвите на всички тези хора."
 
Уиклънд прекарва почти 48 часа в медикаментозна кома. Събужда се в неделя сутринта по време на сутрешните  служби на църквата.
 
"Това е чудо, което се дължи на божественото провидение и навременната намеса на медиците", казва Уиклънд пред The ​​Daily Mail." Моята църква и други християни по света също се молеха за мен. Благодарение на цялата тази божествена  сила аз съм жив днес. Не съм щастлив, благословен съм."
 
Лекарите казали на п-р Укланд, че е истинско чудо, че мозъкът му функционира, след всичко станало. Според тях случилото се с него е истинско чудо, защото няма медицинско обяснение.
 
Пастир Уиклънд вече се е върнал към своето служение в църквата.
 
Източник: Christian Headlines
Превод: Петя Зарева
 
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg