Петък, 29.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Музиканти прославят Христос с награди „Грами“

Main Pic
Публикувана: 27.01.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1101
Коментари: 0
Евангелският изпълнител Кърк Франклин прослави „Царят Исус, защото всичко е за Него“, след като спечели наградата за най-добро изпълнение на своята песен „Теория на любовта“ (Theory of love) на 62-ите годишни награди „Грами“, връчени в неделя в Лос Анджелис.
 
„Госпъл музиката има толкова много невероятни таланти и аз съм особено почетен да бъда в тази категория с едни от най-великите музиканти“, каза певецът на церемонията по връчване на наградите „Грами 2020“.
 
„Аз съм голям почитател на всички тези невероятни мъже и жени, които са посветили живота си, за да разкажат на света за Царя Исус, защото всичко е за Него, амин!"
 
Франклин спечели награда и за най-добър госпъл албум за своя "Да живее любовта" (Long Live Love). 
 
Християнският дует For King and Country в партньорство с Доли Партън спечелиха наградата в категория "Най-добро изпълнение на евангелска песен" за своята авторска песен "Бог само знае" (God Only Knows), в която има автобиографични елементи от живота на музикантите.
 
Братята от Австралия Джоел и Лук Смолбоун от групата For King and Country спечелиха награда "Грами" за своя последен албум "Burn the Ships".
 
Американската изпълнителка Глория Гейнър спечели награда в категорията Best Roots/Gospel Album за своя албум "Свидетелство" (Testimony). След връчването на наградата тя заяви: "Бих искала да благодаря на моя Господ и Спасител Исус Христос за всички дарби и таланти, които ми е дал, така че да Го прославям за Неговата милост, благодат и вярност... Помислете само колко трябва да сме благодарни, че Христос ни счете за достойни, за да умре за нас."
 
Източник: Christian Post
Превод: Петя Зарева
 
 
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg