Неделя, 20.09.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"И призови Ме в ден на напаст; И Аз ще те избавя; и ти ще Ме прославиш." Псалм 50:15

OnLine
RSS Facebook Twitter

Ник Вуйчич с послание за България преди визитата му през април

Main Pic
Публикувана: 06.02.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 2001
Коментари: 0

По покана на Обединени евангелски църкви в България световноизвестният лектор Ник Вуйчич (австралиец със сръбски произход) ще посети страната ни през април тази година. Ник е уникален поради това, че е роден без крайници.

Ето и неговото послание, записано в кратък видео клип, в който харизматичният мотиватор, посветен християнин, приветства българските си почитатели. 

В него той казва: "Здравей, България! Аз съм Ник Вуйчич и съм изключително развълнуван най-накрая да обява, че смятам да посетя вашата страна през април 2020 година.

В събота на 11-и април, в София, аз ще споделя моята невероятна история за това как Бог напълно ме преобрази и ме превърна в човека, който съм сега. Ще ви разкажа и за надеждата, която открих в Него.

В моето послание аз ще споделя за вярата, надеждата и любовта, които намирам само и единствено в Бога чрез Неговия Син Христос.

Кажете на всички ваши познати, така че да се присъединят към нас в събота вечерта на срещата ни в София. Ще се видим в София."

Срещата с Ник Вуйчич ще се проведе в Двореца на културата и спорта във Варна, на 10-и април от 19.30 часа, а в София всички желаещи могат да чуят посланието му в зала 1 на НДК в 18.00 часа на 11-и април, събота.

Видеоклипът с краткото послание на Ник можете да изгледате тук.

Подробности за живота и историята на Ник Вуйчич можете да си припомните тук и тук

 

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg