Четвъртък, 25.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Рич Уилкерсън с уникално предложение към младежите, откраднали колата му

Main Pic
Публикувана: 18.02.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1034
Коментари: 0

Пастир Рич Уилкерсън, който е племенник на Дейвид Уилкерсън, ръководител на огромна църква  и ментор на изпълнителя Джъстин Бийбър, изненада младежите, откраднали колата му, с интересно и неочаквано предложение.

Във видео послание, публикувано в Инстаграм, пастир Уилкерсън казва следното:

"Ако не сте чули, преди два дни колата ни беше открадната от алеята пред къщата. Беше малко страшничко, защото някой беше нарушил нашата безопасност, но добрата новина е, че органите на реда са намерили колата.“

Уилкерсън добавя: „Които и да сте вие, откраднали колата, смятаме, че сте трима, искам да ви уведомя, че ние ви обичаме и ви благодаря, че сте я оставили някъде, където можеше да бъде намерена.“
 
По-нататък в своето послание п-р Уилкерсън казва на крадците, че ги кани на църква и им предлага да се запознаят лично, за да им даде възможност да изкарват пари по честен и легален начин.
 
Конкретното предложение е младежите, откраднали колата, да станат стажанти в църквата, ръководена от Рич Уилкерсън. Той пояснява, че няма да им плаща, но ще им помогне да придобият знания и умения, които ще им дадат възможност да си намерят почтена работа, така че да изоставят престъпния начин на живот.
 
В края на своето послание младият п-р Уилкерсън обещава, че няма да повдига обвинение срещу крадците, а просто иска да им даде втори шанс заради любовта на Христос.
 
Източник: CBN News
Превод: Петя Зарева
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg