Понеделник, 30.03.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"Разумните ще сияят със светлината на простора, както и онези, които обръщат мнозина в правда - като звездите до вечни векове." Данаил 12:3

OnLine
RSS Facebook Twitter

Присила Ширър с послание след операцията

Main Pic
Публикувана: 20.02.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1297
Коментари: 0

Присъла Ширър, дъщеря на световноизвестния мисионер Тони Евънс, публикува послание, в което благодари на вярващите по света, които са се застъпили в молитва за нея.

Както вече ви информирахме Присила претърпя операция на белия дроб, след като с месеци отлагаше лечението си заради тежкото заболяване и смъртта на майка ѝ, Лоис Евънс, през декември.

В своето последно послание Присила пише:

"Бих искала да изразя своето огромно БЛАГОДАРЯ към всяка група за библейско изучаване, всички християнски организации и отделни личности по света, които се молеха за мен и моето семейство.

Благодаря на всички ви за насърченията и милите писма, които ми изпратихте, за всички прекрасни картички, в които ми пожелавате бързо оздравяване. Искам да ви уверя, че съм получила всяка една от тях.

Нямате представа колко голямо благословение са те за мен и най-сърдечно ви благодаря."

По-нататък Присила пояснява, че все още изпитва затруднения при дишането, но е убедена, че операцията е минала успешно и се надява на пълно възстановяване.

Подробности за случилото се с Присила можете да си припомните тук.

Източник: CBN News

Превод: Петя Зарева

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg