Сряда, 24.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Призив за молитва от Рави Закараяс

Main Pic
Публикувана: 19.02.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1161
Коментари: 0
Споделяме призива за молитва на световноизвестния апологет, богослов и автор на десетки книги, д-р Рави Закараяс, на когото днес предстои операция на гръбначния стълб.
 
Скъпи приятели,
 
Рядко говоря за лични предизвикателства, но правя изключение, защото знам, че ще се молите за мен - и за моето семейство и за моя екип. Както може би си спомняте, имах сериозни проблеми с гърба и се борих с болката след две операции.
 
Господ ми даде облекчение и сила и имах осемнадесет добри години след първата ми операция. Но през последната година болките се влошиха и след последното ми пътуване до Филипините и Шри Ланка е чудо, че се прибрах на два крака.
 
След направените обстойни изследвания не остава друг вариант, освен да отида незабавно на операция. Време е за сериозна хирургична намеса, която ще ме извади от активно служение за осем седмици. Хирургът каза, че ще трябва да премахне два от винтовете, които са разхлабени, и да затегне счупения ми гръбначен стълб на две места към таза. Това е казано на непрофесионален език, но аз вярвам, че лекарите и хирурзите ще направят най-доброто, на което са способни. Лекарят го определи като спешен случай, но също така е уверен в успеха.
 
Така че този четвъртък, на 20 февруари, ще се подложа на операция за възстановяване на гръбначния стълб и ще трябва да се възстановявам до началото на април. Ще бъдат дни на болка и борба. Но с Божията благодат и с моето семейство, приятели и колеги, ще успея. Моля за вашите молитви и постоянната ви подкрепа. Майкъл Рамсден, Сара Дейвис и останалите от екипа са повече от способни да продължат добрата работа с RZIM в мое отсъствие през това време.
 
Благодаря ви за вашата любов и молитви. Благодаря ви, че служите на нашия Господ заедно с нас. Благодаря на всички мои приятели лекари, които предложиха любезните си съвети. Благословен съм с най-добрите колеги, поддръжници и приятели пастири. Молитвите ви означават повече, отколкото предполагате.
 
Износването на тялото по време на дългите ми пътувания е буквално и образно. Ще ви държа в течение. Благодаря на Бога за страхотната медицинска експертиза и се надявам на бързо възстановяване, така че отново да съм в служение. Но засега е време да се изправя срещу болката. Езекил задава въпроса: „Могат ли да оживеят тези мъртви кости?“ Отговорът е твърдо "Да", когато Бог вдъхва нов живот в тях. Господ никога не ме е изоставил и Той е до мен. Аз съм блажен човек. Докато се възстановя, ще се моля, чета и пиша.
 
С обич и молитви,
 
Рави
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg