Четвъртък, 25.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Джъстин Бийбър задмина Елвис с новия си рекорд

Main Pic
Публикувана: 27.02.2020
Автор: Франклин Греъм
Прочетена: 1697
Коментари: 0
Младият изпълнител Джъстин Бийбър е само на на 25 години, но вече задмина Елвис Пресли, за да се превърне в най-младия автор и певец в историята, имащ цели седем албума, които са №1 в световната музикална класация Billboard 200.
 
В наскоро направено интервю с Apple Music за новия си албум Джъстин споделя не само за своята музика, но за нещо още по-важно - неговата вяра в Исус Христос. Той казва, че е знаел за Исус и Библията, но това, което всъщност променя живота му, е осъзнаването, че следването на Исус на практика означава да страниш от греха.
 
Талантът, славата или богатството не могат да задоволят нуждите на човешкото сърце. Пустотата в нашия живот може да бъде запълнена само от връзка с Бога чрез Неговия Син, Исус Христос. И Джъстин е напълно прав, когато казва, че връзката с Бога идва чрез покаяние, получаване на прошката Му и следване на Христос като Господ и Спасител.
 
Можете да видите коментарите му към видеоклипа тук.
 
Молете се за този млад мъж и го насърчавайте, когато коментирате песните му.
 
Благодаря ти, че споделяш тази трансформираща  истина със света, Джъстин. Радвам се, че си започнал това важно житейско пътешествие. Това се случи и с мен, когато се разкаях за греховете си, тогава бях на 22 г. Молим се да продължиш да растеш в Христос и да изпитваш все повече и повече Неговия план за живота си.
 
Източник: Фейсбук
Превод: Петя Зарева
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg