Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Рави Закараяс с призив за молитва поради тежка диагноза

Main Pic
Публикувана: 12.03.2020
Автор: Рави Закараяс
Прочетена: 1485
Коментари: 0
Скъпи приятели,
 
Искам да ви информирам за здравето ми, тъй като много от вас са се молили и семейството ми е благодарно. Както мнозина от вас знаят, претърпях операция на гръбначния стълб преди 3 седмици. Операцията се счита за успешна и хирургът смята, че е свършил добра работа. След операцията обаче имам много силна болка, толкова интензивна през нощта, че не мога да спя.
 
Предположихме, че тази болка е естествена последица от операцията, но през изминалата седмица научихме, че биопсия, направена по време на процедурата, показва, че имам злокачествен тумор на сакрума - много рядък рак, наречен Саркома. Всъщност сега знаем, че това е причината за моята непоносима болка. През последните няколко дни имахме срещи със специалисти, за да определят по-нататъшния курс на лечение. Ще изчакат, докато не се излекувам напълно от операцията на гърба, и след 4-5 седмици ще започнат лечение, за да свият тумора. Няма да планирам да чета лекции поне до лятото.
 
Ние се доверяваме на Господа и вярваме, защото вече сме виждали доказателства за силата на Неговата ръка. Например, туморът не се появи при предишни сканирания и беше открит само от моя хирург, който го идентифицира по време на операцията.
 
Получихме буквално хиляди писма от хора по целия свят, в които се казва, че се молят за нас. Вярвам, че Бог е насочил и подтикнал моя хирург да открие този тумор. Моята съпруга Марги и цялото ни семейство сме много благодарни за вашите постоянни молитви за онова, което ми предстои.
 
Благодарен съм за любовта и подкрепата на моя екип и за вашето приятелство. Ние се доверяваме на Господа за Неговата цел в тази ситуация. Моля, също така да се молите Бог да отнеме тази ужасяваща нощна болка, която е най-трудната част от чакането.
 
Междувременно искам да изкажа сърдечните си благодарности за подкрепата към служението, тъй като то продължава по целия свят необезпокоявано. Имаме нужда от вас,  да продължите да ни подкрепяте.
 
Рави
 
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg