Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Глобален призив за пост и молитва

Main Pic
Публикувана: 15.03.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1271
Коментари: 0
Харизматичният християнски лидер, Лу Ингъл, който организира молитвени инициативи из цял свят, е публикувал глобален молитвен призив с молба до християните от цял свят във връзка с пандемията, засегнала планетата през последните месеци. В неговия призив той пише следното:
 
Нека да се смирим и да се обединим срещу коронавируса ...
 
За да вземем позиция срещу разрушителното разпространение на Коронавируса, ние призоваваме глобалната Църква към тридневен пост по примера на Естир.
 
Нека в периода 18 март - 20 март всички да се смирим, да изповядаме греховете си и греховете на нашия народ (Йоил 2), и да извикаме към Бога за милост.
 
Тогава, на третия ден, както когато Естир отиде пред царя, нека се съберем в малки или големи групи и да застанем като Христова църква пред Царя на славата!
 
Нека да се позовем на Неговата власт от Сион и да се обявим срещу Коронавируса в обединена молитва. Нека да изповядаме с вяра, че бурята ще стихне, църквите отново ще бъдат препълнени и 2020 г. да бъде годината на исторически напредък на евангелизацията и мисиите в световен мащаб.
 
Бихте ли се присъединили към нас за този тридневен пост по библейския пример на Естир в периода 18 март - 20 март?
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg