Неделя, 05.04.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"Не се моля да ги вземеш от света, но да ги пазиш от лукавия." Йоан 17:15

OnLine
RSS Facebook Twitter

Тръмп призова американците да се молят с вяра в Божиите обещания

Main Pic
Публикувана: 17.03.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1190
Коментари: 0
Президентът Тръмп помоли американците да се молят за защита и изцеление от пандемията на коронавируса, като се позова на обещания от Писанието и заяви, че: „че за Бога няма невъзможно нещо.“
 
„Във време на най-голяма нужда американците винаги са се обръщали към молитвата, за да ни помогне и ни води през изпитания и периоди на несигурност. Докато продължаваме да се сблъскваме с уникалните предизвикателства заради пандемията на коронавируса, милиони американци не са в състояние да се съберат в своите църкви, храмове, синагоги, джамии и други места за поклонение“, се казва в изявлението.
 
„Но в това време не трябва да преставаме да молим Бога за допълнителна мъдрост, утеха и сила и особено да се молим за тези, които са претърпели нещастие или са загубили близки. Моля ви да се присъедините към мен в деня на молитва за всички хора, които са засегнати от коронавирусната пандемия и да се помолите Божията изцелителна ръка да бъде над нашия народ."
 
Тръмп призова американците да се молят за „здравето и благополучието на всички американци и да помнят, че никой проблем не е твърде голям за Бога“.
 
„Нека се молим всички засегнати от вируса да почувстват присъствието на защитата и любовта на нашия Господ“, написа Тръмп. "С Божията помощ ще преодолеем тази заплаха."
 
Той цитира обещанията от 1 Петър 5: 7 („Възложете всичките си грижи на Него, защото Той се грижи за вас“), Псалом 91 („Той е мое убежище и моя крепост; Бог мой; на Него ще се доверя“) и Лука 1:37 („защото за Бога няма нищо невъзможно.“).
 
Тръмп помоли американците да се молят за онези, които са „на първа линия, особено за изтъкнатите медицински специалисти и служители в общественото здравеопазване на нацията“.
 
Източник: Christian Headlines
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg