Събота, 19.09.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"И ушите ти ще слушат зад тебе слово, което, Когато се отклонявате на дясно И когато се отклонявате на ляво, Ще казва: Тоя е пътят, ходете по него." Исая 30:21

OnLine
RSS Facebook Twitter

Ник Вуйчич с послание относно коронавируса

Main Pic
Публикувана: 18.03.2020
Автор: Ник Вуйчич
Прочетена: 998
Коментари: 0
Скъпи приятели, ОЕЦ споделя обръщение от Ник Вуйчич във връзка с обявената пандемия. Засега идването на Ник в България се отлага за по-късен момент, но това не ни възпира да гледаме напред и нагоре с единомислие в трудните времена, упование в Божията любов и надежда за по-добри дни. Нека Бог да ни благослови!

Здравейте,

Аз съм Ник Вуйчич. Намирам се зад един супермаркет. Хората се трупат на тълпи, изкупувайки всичко, водени от паника и стрес. 

Коронавирусът засегна всички по света, но ние знаем, че Господ контролира нещата. Чудесно е да сме ръководени от знания и мъдрост и всички да си мием ръцете.

Добре е да следваме насоките на властите, за да се предпазваме по-внимателно. Но нека с мъдрост и осъзнаване да следваме съвета от 2 Тимотей 1:7, където се казва, че "Бог не ни е дал дух на страх, а на любов, сила и себевладение." Дръжте тази изповед с вяра, че Бог владее нещата. 

Бог не е изненадан от коронавируса. Той не може да бъде поклатен от нищо.

Изживейте деня с мъдрост и спокойствие. Продължавайте да си миете ръцете и помнете, че вашият брат в Христос ви уверява, че всичко ще бъде наред.

Бог да е с нас!

 

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg