Неделя, 09.08.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"Защото, ако и да изчезнат планините И да се поместят хълмовете, Пак Моята благост няма да се оттегли от тебе, И заветът Ми на мир няма да се помести, Казва Господ, Който ти показва милост," Исая 54:10

OnLine
RSS Facebook Twitter

Излекуван ирландски пастир разказва...

Main Pic
Публикувана: 31.03.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1253
Коментари: 0

Пастир от Северна Ирландия споделя своето свидетелство, след като е изписан от болницата, където е лекуван от тежка форма на Covid-19.

П-р Марк МакКлърг споделя добрите новини в своя профил в Туитър с огромна благодарност към всички, които са се молили за неговото оздравяване, както и към персонала на болницата, в която е бил лекуван.

Марк, който е пастир на Петдесятна църква "Елим",  няма търпение да се върне към своето служение и е безкрайно благодарен на Исус за изцелението си. Той разказва: 

"Новините са чудесни. Изписаха ме от болницата в Улстър. Исус е моят изцелител. Благодаря на всички за молитвите. Очаквам да се върна към нормалния живот. Победих Covid-19."

Марк е лежал в интензивното отделение и междувременно е споделял клипове, в които предупреждава за опасността от епидемията. Той казва:

"Не мислете, че е само кашлица или настинка, с която бързо ще се справите. Болестта е опасна и трябва да се отнесем сериозно. Важно е и да опазим всички медици, които всекидневно се борят с нея. Няма застраховани срещу заразата."

Източник: Premier Christian News

Превод: Петя Зарева

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg