Неделя, 09.08.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"Защото, ако и да изчезнат планините И да се поместят хълмовете, Пак Моята благост няма да се оттегли от тебе, И заветът Ми на мир няма да се помести, Казва Господ, Който ти показва милост," Исая 54:10

OnLine
RSS Facebook Twitter

Бог ни слуша, когато Го призоваваме в обща молитва!

Main Pic
Публикувана: 04.04.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1182
Коментари: 0
В събота - 4 април, от 19:00 ч. започва онлайн обща молитва във фейсбук страницата на Общо молитвено и движение и братолюбие. Можете да се включите и да участвате в молитвената инициатива, като ползвате линка тук.
 
Господ каза на Корнилий: "Твоите молитви и твоите милостини възлязоха пред Бога за спомен." Резултатът беше СПАСЕНИЕ на Корнилий и на всички негови роднини и приятели (Деяния на апостолите 10).
 
Ще се молим за спасение на душите в България и по света, преустановяване на пандемията от коронавирус, изцеление, финансово снабдяване, икономическо възстановяване.
 
Не е все едно дали ще се молим или не. Молитвата води до спасение и живот на мнозина. Липсата на молитва води до духовен застой и упадък.
 
Нека Бог да ни чуе, когато с любов и вяра се молим за нуждаещите се; и да покаже милост!
 
Молим ви, споделете тази публикация, за да се включат повече хора в молитвата! Когато има качество, и количеството е от значение!
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg