Сряда, 20.01.2021

Вестник Евангелски

Стих на деня"Съразпънах се с Христос и сега вече не аз живея, а Христос живее в мен; а животът, който сега живея в тялото, живея го с вярата, която е в Божия Син, Който ме възлюби и предаде Себе Си за мене." Галатяни 2:20

OnLine
RSS Facebook Twitter

Ерусалим, отворен за света, чрез виртуалната реалност

Main Pic
Публикувана: 06.04.2020
Автор: Емили Джоунс
Прочетена: 1591
Коментари: 0

Всяка пролет улиците на Ерусалим са изпълнени с вярващи, отишли там, за да празнуват един от най-великите християнски празници, Възкресение Христово. Тази година това няма да бъде възможно заради наложените ограничения за пътуване в световен мащаб.

Съвременните технологии, обаче, позволяват на хората да надникнат в Ерусалим, докато седят в домовете си. Това е възможно посредством новия проект на David Museum, който чрез иновативна технология ще позволи на всички, имащи интернет достъп, да се разходят из Ерусалим.

Виртуалните посетители на музея ще могат да разгледат не само днешния Ерусалим, но ще имат възможност и за обиколки из древната еврейска столица и нейни знакови места, познати от Свещените Писания.

Това ще бъде възможно в периода 9-24 април, когато светът ще чества еврейския празник Пасха, християнския празник Възкресение Христово и ислямския празник Рамазан.

В споменатите дни всички желаещи ще могат да се възползват от виртуалните разходки в Музея на Давид на този линк.

Източник: CBN News

Превод: Петя Зарева

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg