Петък, 29.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Размерът на битката определя благословението

Main Pic
Публикувана: 05.04.2020
Автор: Тихомир Тенев
Прочетена: 1005
Коментари: 0
Размерът на битката показва размера на благословението! Моля се за теб да се изпълваш с Божията сила и да продължаваш силно устремен напред!
 
Един лош ден не означава един лош живот! И този лош ден ще премине - Просто го предай на Господа!
 
Тези, които те отхвърлят, те освобождават за тези, които те приемат! Не се обезсърчавай от това, което се превръща в благословение!
 
Когато изгубиш нещо, ще трябва да научиш нещо! Позволи на всяко преживяване да изкара от теб най-доброто, а не - най-лошото!
 
Стресът и тревоженето не променят нищо друго, освен теб! Отърси се от всяка тревожност и от всеки стрес и знай, че ТИ СИ В РЪКАТА НА ЖИВИЯ БОГ!!!
 
Каквото и да те обременява точно сега, предай го на Бога! Той е винаги на твое разположение и ще се справи с твоя товар!
 
Боже, моля Те, дай сила на всяко слабо място, изцели всяка рана, дай яснота за всяко едно объркване и нека Твоята любов да изпълни всяко самотно сърце! В името на Исус Те моля, Отче - АМИН!!!
 
СТРАДАНИЕТО ТИ МОЖЕ ДА Е БИЛО ЗА ДЪЛГО ВРЕМЕ, НО БОГ МОЖЕ ДА ТЕ ИЗБАВИ ИЗВЕДНЪЖ!
Моля се и в името на Исус прокламирам СВОБОДА В ЖИВОТА ТИ!!!
 
Някои от хората, които са започнали с теб - просто не могат да останат с теб!
Както за всяко хубаво нещо в живота, ТИ МОЖЕШ ДА избереш да се радваш, че се е случило, вместо да тъжиш че е свършило! И помни: ЩАСТИЕТО Е ИЗБОР!
 
Целта на нашия Небесен Баща, не е само да ни благославя, но и да ни изгражда! Той ни променя според образа на Своя Син, ИСУС Христос!
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg