Събота, 20.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Бог премахва всичко, на което се покланяме

Main Pic
Публикувана: 08.04.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1834
Коментари: 0

Световноизвестният кечист Хълк Хоуган споделя мисли относно пандемията и християнските ценности в своя публикация във фейсбук, които си заслужава да бъдат прочетени. Той пише:

Подобно на язвите в Египет само за няколко месеца Бог премахна всички божества, на които хората се покланят. С други думи, Бог ни казва: "Вие се покланяте на спортистите. Аз ще затворя стадионите. Вие боготворите музикантите и певците. Аз ще премахна концертите. Вие превръщате актьорите в идоли. Тогава ще затворя театрите и кината. Вие се покланяте на парите. Ще срина икономиката и стоковите борси ще затънат. Не искате да ходите на църква, за да се покланяте на Мен, тогава ще затворя и църквите."

В края на своето изявление прочутият боец, който открито изповядва своята вяра в Христос, цитира следния стих от Библията: "Ако людете Ми, които се наричат с Моето име, смирят себе си, та се помолят и потърсят лицето Ми, и се върнат от нечестивите си пътища, тогава ще послушам от небето, ще простя греха им и ще изцеля земята" (2 Летописи 7:14).

В заключение Хоугън призовава хората по света да използват времето на изолация, за да преосмислят живота си и да преценят какво наистина си струва.

Хълк пише: "Може би нямаме нужда от ваксина. Може би трябва да използваме това време на изолация, далеч от нещата, които отклоняват вниманието ни, за да преживеем едно лично съживление  и да се съсредоточим върху ЕДИНСТВЕНОТО, което наистина си струва: Господ ИСУС Христос."

Само за три дни посланието на Хоугън е споделено от повече от 34 000 души. Във Фейсбук Хълк Хоугън има повече от пет и половина милиона последователи.

Източник: Daily Wire

Превод: Петя Зарева

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg