Четвъртък, 18.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Тръмп призова американците да засилят личната си връзка с Бога

Main Pic
Публикувана: 14.04.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 2037
Коментари: 0

В своето послание, отправено по повод Възкресение Христово американският президент Доналд Тръмп призова своите сънародници да се фокусират върху "молитвата, размишлението и засилването на личната връзка с Бога."

По време на своя празничен брифинг в Белия дом Тръмп коментира, че "християните по цял свят си спомнят за страданието и кръстната смърт на нашия Господ и Спасител Исус Христос, както и за Неговото славно възкресение."

Напомняйки че празникът тази година е по-различен заради социалната изолация във връзка с пандемията американският президент препоръча на всички граждани да отделят време за молитва.

Той заяви: "Призовавам всички американци да се молят Бог да изцели нашия народ, да утеши онези, които скърбят, да даде сили на всички лекари, сестри и здравни работници, да възстанови здравето на болните, и да възроди надеждата у всеки, който страда. Нашият народ ще излезе като победител от тази криза."

Тръмп цитира думите от пророк Исая: "Тъмнина покрива земята...но Господ ще възсияе върху вас и Неговата слава ще се яви... защото Господ ще бъде ваша вечна светлина."

Източник: Christian Post

Превод: Петя Зарева

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg