Събота, 20.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Избавление в резултат на молитва

Main Pic
Публикувана: 21.04.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1014
Коментари: 0

Кристина и Браян Стантън оцеляват след атентатите на 11 септември 2001 година, в резултат на което Кристина написва книгата "В сянката на 9/11: Разказ за оцеляване и преообразяване."

Домът им се намирал в голяма близост до Кулите близнаци и вследствие на дима, който са вдишали по време на трагедията, и двамата страдат от респираторни заболявания в продължение на години. Кристина споделя, че онова, което са преживели, ги е преследвало дълго време, но е допринесло за засилване на вярата им и задълбочаване на връзката им с Христос.

Преди месец и двамата съпрузи се оказват с положителни проби от Ковид - 19. Кристина се влошава и бива хоспитализирана на два пъти. Лекарят, който следи състоянието ѝ, е искрен с нея и я предупреждава, че животът ѝ е в опасност, и може да го загуби, а шансовете за оцеляване не са големи. Кристина споделя, че в онзи момент буквално се е борела за живота си.

В продължение на години Кристина и съпругът ѝ пътуват в чужбина като доброволци в различни мисионерски проекти, за да помагат на християните по света. Това означава, че и двамата имат широки контакти и вярващи приятели в различни страни. Кристина започва да пише писма с призив за молитвена подкрепа.

Госпожа Стантън споделя, че е написала буквално стотици писма до всичките си приятели и познати с молбата да се застъпят в молитва за нейното изцеление. Тя е убедена, че силата на молитвата е в основата на нейното възстановяване.

Кристина пише: "В дните, когато имах много висока температура и не можех да дишам, нямах сили и да се моля. Тогава зная, че Господ ми е дал изходен път заради молитвите на моите братя и сестри, които в същото време са се застъпвали за мен с вяра. Усещах го с духа си. Така че молитвата е всичко и в нея има огромна сила. Призовавайте името на Христос и вярвайте в Него, защото Той е верен и днес да изцелява."

Източник: CBN News

Превод: Петя Зарева

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg