Петък, 29.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Рави Закараяс се нуждае от нашите молитви

Main Pic
Публикувана: 08.05.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1949
Коментари: 0
Световноизвестният християнски апологет Рави Закараяс е с ужасна прогноза след кратка битка с агресивна и рядка форма на рак в гръбнака.
 
Дъщеря му Сара Дейвис, главен изпълнителен директор на Международното служение на Рави Закараяс (RZIM), съобщи  съкрушителни новини за състоянието му - злокачествен тумор на сакрума, наречен саркома, който беше открит през март. За това ви информирахме с призив за молитва. В съобщение отпреди часове Сара пише:
 
"Благодаря ви много за вашите молитви за баща ми и за семейството ни през последните месеци, тъй като той се подложи на операция на гърба и впоследствие лечение на рака. Наистина, думите не успяват да предадат дълбочината на нашата благодарност за многобройните ви изрази на любов".
 
"Току-що научихме, че макар туморът в гръбнака на баща ми да реагира на химиотерапията, зоната, в която ракът метастазира, всъщност се е разраснала. Онкологът ни информира, че този рак е  агресивен, и няма възможности за по-нататъшно лечение. Медицински погледнато, те са направили всичко възможно ", обяснява тя.
 
Сега семейството се завръща в Атланта след последното медицинско посещение в Хюстън. Дейвис посочва, че медицинското лечение на Рави е към края и семейството ще се грижи за него у дома за времето, което им е останало с този велик водач на християнската вяра.
 
„След много седмици раздяла семейството ни ще може да прекара време заедно“, казва Сара.
 
Само преди дни Рави и съпругата му празнуваха 48 години семеен живот. Франклин Греъм също призова християните по света да се молят за Рави, който се намира в силни болки поради тумора.
 
Източник: CBN News
Превод: Петя Зарева
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg