Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Европейският лидерски форум, достъпен онлайн

Main Pic
Публикувана: 14.05.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1451
Коментари: 0
Поради световната пандемия от коронавирус, много регионални, национални и международни събития са отменени или отложени, докато други все още се провеждат, но в онлайн формат.
 
Тази година през май 800 лидери от 59 държави бяха регистрирани за участие в годишната конференция на Европейския форум за лидери (ELF) във Висла, Полша. За първи път организаторите бяха принудени да отменят това събиране заради COVID-19.
 
Въпреки това, предвид тази затворена врата, Бог подбуди лидерите на ELF да адаптират форума във виртуален формат. В резултат на това ELF 2020 ще премине под формата на онлайн конференция, като регистрацията вече е отворена безплатно, информират организаторите.
 
От 22 до 28 май „евангелските лидери от цял ​​свят ще бъдат вдъхновени и подготвени за своя живот, ръководство и служение, за обновяване на църквата и евангелизация на Европа“.
 
Ще бъдат проведени 114 семинари, лекции и пленарни сесии, с обучение от над 100 лектори от световна класа като Джон Ленъкс, професор в Оксфордския университет; Ос Гинес, апологет, автор и социален критик и много други.
 
„Ако сте отдаден евангелски лидер, ние ви каним да се присъедините към нас онлайн за време на преподаване и общение, без да заплащате такса. Елате да общувате с братя и сестри от цял ​​свят ”, подчертават организаторите.

Ако желаете да се регистрирате за участие в Европейския лидерски форум, можете да ползвате този линк.

 

Източнник: "Евангелски фокус"

Превод: Петя Зарева

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg