Вторник, 04.08.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"Господи, Ти си мой Бог; Ще Те превъзнасям, ще пея хваления на името Ти; Защото си извършил чудни дела, Отдавнашните Си намерения, с вярност и истинност." Исая 25:1

OnLine
RSS Facebook Twitter

Какво ви вълнува днес?

Main Pic
Публикувана: 17.05.2020
Автор: Димка Тенева
Прочетена: 431
Коментари: 0
Днес имаме причина да се вълнуваме...
 
Това, което ангажира ума на повечето хора днес е случващото се покрай -"пандемията". Тя провокира чувство на несигурност и страх в сърцето. Бъдещето изглежда непредвидимо и опасно. Да, това е, което виждаме и усещаме! Но не трява да спираме до тук. Има и друга реалност, която е много по-важна и по-оптимистична. Аз се стремя да живея в тази духовна реалност, защото тя изпълва сърцето ми с мир, надежда, радост, вдъхновение. Кара ме да се радвам на това, което имам и да изпитвам удовлетворение, че го имам.
 
Познаваш ли Исус? Поддържаш ли близки взаимоотношения с Него?  Ако отговорът ти е "Да", значи твоето емоционално и душевно състояние не зависят от обстоятелствата. Силата и благодатта, която черпиш от Бога, ще ти помагат да живееш в другата реалност - духовната. Това не е бягство от реалността, а доверие в Този, който държи целия свят в ръката Си! 
 
Напомни си няколко важни истини и им позволи да те развълнуват! 
 
Жертвата на Исус е достатъчна и актуална и днес! Тя може да разреши всяка трудност и проблем.
 
Когато призовем името на Исус, нашият неприятел, дяволът ТРЯБВА да отстъпи. 
 
Депресията е победена, защото вярваме и се доверяваме на Бог! 
 
Песните, с които хвалим Бог могат да отблъснат всяка духовна тъмнина и да разчупят всяка окова, защото те прокламират Неговото величие и сила. Те са балсам за изморената душа.
 
Днес имаме добра причина да се вълнуваме...
 
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg