Петък, 14.08.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"Никакво изпитание не ви е постигнало освен това, което може да носи човек; обаче, Бог е верен, Който няма да ви остави да бъдете изпитани повече, отколкото ви е силата, но заедно с изпитанието ще даде и изходен път, така щото да можете да го издържите." 1 Коринтяни 10:13

OnLine
RSS Facebook Twitter

Храна и надежда за бедните в Перу

Main Pic
Публикувана: 19.05.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 337
Коментари: 0
В Хуараз, провинциален град в Перу, разпространението на Covid-19 се превръща в сериозна заплаха за здравето на вече уязвимите семейства и хора.
 
Turmanyé е социален проект, свързан с евангелската неправителствена организация Alianza Solidaria, която работи в областта повече от 20 години. Сега усилията им са насочени към приготвянето на кошници с основни храни.
 
Храните са разпределени на 162 семейства, изложени на риск от социално изключване. Помощта се разпределя в съответствие с правилата за социално дистанциране и е насочена към семействата на деца, спонсорирани от донори на проекта Turmanyé.
 
Християните от екипа не само помагат с храна, но се опитват и да насърчават бедстващите хора, като им вдъхнат надежда, че кризата ще отмине и Господ ги обича.
 
Източник: "Евангелски фокус"
Превод: Петя Зарева
 
 
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg