Събота, 23.01.2021

Вестник Евангелски

Стих на деня"Не се безпокойте за нищо, но във всяко нещо с молитва и молба изказвайте прошенията си на Бога с благодарение;" Филипяни 4:6

OnLine
RSS Facebook Twitter

Столетници, победили корона вируса, разказват...

Main Pic
Публикувана: 20.05.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 840
Коментари: 0
През последните няколко месеца глобалната пандемия внесе страх и несигурност в живота на много хора. Обаче, има и надежда, особено когато сме свидетели на пациенти, които са победили COVID-19.
 
Един от тези пациенти е 113-годишна жена, за която се смята, че е най-възрастният жив човек в Испания. Тя се възстановява след няколко седмици борба с вируса.
 
Мария Браняс се оказва с положителен тест за COVID-19 през април, след което се самоизолира, докато се възстановява в дом за възрастни хора в Олот, Испания, съобщава The Daily Mail.
 
"По отношение на здравето, аз съм добре. Имам дребни оплаквания, но това може да се случи на всеки", коментира Браняс.
 
Фил Корио от Ню Мексико оцелява след борба с вируса и описва симптомите му "като същите" като на грипа.
 
108-годишният Фил е от Албакърки и се разболява през март, но не е съвзем наясно, че състоянието му е причинено от инфекция, свързана с COVID-19.
 
"Дори не знаех, че се съм заразен с вируа ... Предполагам, че ако знаех, може би щях да се уплаша", казва Корио.
 
Кони Титчен от Великобритания е поредният столетник, който е преборил вируса. Тя прекарва три седмици в болницата с подозрения за пневмония.
 
106-годишната дама е приета в болница в средата на март и е диагностицирана с вируса малко след това. Тя се възстановява и успява да се върне у дома през април.
 
"Чувствам се много щастлива, че се преборих с този вирус", казва Титхен.
 
Роуз Лий-Мануел от Лонг Айлънд, САЩ, се бори с COVID-19 в продължение на две седмици, докато страда от слабост, треска и задушаване.
 
Лий-Мануел вярва, че здравословният начин на живот и силната ѝ вяра в Бога са ѝ позволили да се възстанови толкова бързо от опасната болест.
 
"Мисля, че възстановяването ми се дължи на комбинация от фактори - разумен начин на живот,  правилно отношение към другите и съзнанието, че всичко е временно", казва тя. "Бог е много добър към мен."
 
Източник: CBN News
Превод: Петя Зарева
 

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg