Неделя, 09.08.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"Защото, ако и да изчезнат планините И да се поместят хълмовете, Пак Моята благост няма да се оттегли от тебе, И заветът Ми на мир няма да се помести, Казва Господ, Който ти показва милост," Исая 54:10

OnLine
RSS Facebook Twitter

Съвременно чудо, потвърдено от медицината

Main Pic
Публикувана: 21.05.2020
Автор: Стив Уорън
Прочетена: 437
Коментари: 0
Медицинско списание публикува случая на жена, която е била сляпа в продължение на 13 години и е била изцелена моментално след молитвата на съпруга си.
 
Списанието Science Direct съобщава, че жената е обявена за сляпа и с двете очи през 1972 г., когато ѝ е поставена диагноза макуларна дегенерация. Тя използва бастун, за да се движи безопасно, а също така се научава да чете брайлово писмо.
 
Тогава се случва нещо свръхестествено. Една вечер съпругът ѝ се моли с ходатайствена молитва за нея, преди да си легнат. Тя каза, че двамата започнали да плачат, докато той се молел.
 
"О, Боже! Ти можеш да възстановиш зрението на съпругата ми тази вечер, Господи. Знам, че можеш да го направиш! И се моля Ти да го направиш тази вечер", моли се съпругът.
 
След като молитвата приключва, жената отваря очи и вижда съпруга си, коленичил пред нея. Тя казва, че това е първият път, когато е започнала да вижда след почти 13 години слепота, споменава статията от Science Direct.
 
Излекуваната разказва: "Това, което хората трябва да разберат, е, че бях сляпа, напълно сляпа и посещавах училището за слепи. Ходех с бял бастун. Никога не бях виждала лицето на съпруга или дъщеря си. Бях сляпа, когато съпругът ми се молеше за мен - тогава просто така - в един миг, след години на мрак можех да виждам перфектно! Беше чудо! Снимката на дъщеря ми беше на скрина. Можех да видя как изглеждат моето момиченце и съпругът ми, виждах пода, стъпалата. В рамките на секунди животът ми драстично се промени. Мога да виждам, виждах! "
 
До онзи момент въпросната семейна двойка не вярвала в духовните дарби и никога не били чували някой да е получил чудодейно изцеление в наши дни.
 
"Единствените изцеления, за които знаехме, бяха в Библията", казва жената пред изследователите.
 
Днес семейството и тяхната църква са убедени, че изцелението е дар от Бога.
 
В медицинската статия е отбелязано: „Към днешна дата зрението на пациентката е останало непокътнато в продължение на 47 години“.
 
Източник: CBN News
Превод: Петя Зарева
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg