Понеделник, 13.07.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"Тогава Исус й отговори: О, жено, голяма е твоята вяра; нека бъде според желанието ти. И в този час дъщеря й оздравя." Матей 15:28

OnLine
RSS Facebook Twitter

Обща онлайн молитва за България и за света

Main Pic
Публикувана: 21.05.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 424
Коментари: 0
Във време на страх и безброй неизвестни за поредна събота Общо движение и братолюбие призовава истинските християни с страната ни да отделят време за молитва и общо застъпване, според увещанията на Божието слово.
 
На 23 май, от 19 часа пастири от Варна, от различни евангелски християнски църкви и деноминации, ще се събират ЗАЕДНО, за да водят вярващите в ОБЩА МОЛИТВА за спасението на човешките души в България и света.
 
Ще бъдат принесени и молитви за растеж на Църквата - Тялото Христово, както и за преустановяване на заразата с корона вирус и изцеление на болните. 
 
Това е в изпълнение на молитвата на Господ Исус Христос, преди да бъде предаден и да страда за нас:
 
"И славата, която Ти Ми даде, Аз я дадох на тях; за да бъдат едно, както и Ние сме едно;
Аз в тях, и Ти в мене, за да бъдат съвършени в единство; за да познае светът, че Ти си Ме пратил, и си възлюбил тях както си възлюбил и Мене." (Библията, Евангелие от Йоан 17:22-23)
 
Нека да участваме в работата на Тялото Христово за нацията в България и за другите народи по света, чрез молитва и дела на вяра и любов!
 
Източник: Общо молитвено движение и братолюбие
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg