Четвъртък, 25.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Нощ на обещанието: призив за глобално съживление

Main Pic
Публикувана: 28.05.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 700
Коментари: 0
Преди близо 2000 години Бог изля Своя Свети Дух върху църквата по време на Петдесетница. Времената тогава също бяха трудни, но по време на катаклизми Бог работи за промяна на бъдещето на света за Своя слава.
 
Когато светът е изправен пред смут, свързан с пандемия, голяма група християни се обединяват, за да предложат насърчение, да отпразнуват Петдесетница, да изявят верността на Бога, да благословят Израел и да изградят вярата на християните навсякъде по света.
 
По този повод е създадена уникална програма, озаглавена (Night of Promise) „Нощ на обещанието“, за да съвпада с Петдесетница, която се отбелязва на Запад през уикенда. Тя ще се излъчва по християнските телевизионни станции и мрежи в САЩ, Канада и по целия свят в петък и събота вечер.
 
"Нощта на обещанието"  се организира и провежда онлайн с цел да насърчи християните по целия свят, че Бог е верен. Напомнянето за християните да се съберат като едно цяло, точно както еврейските вярващи направиха тази на първата Петдесетница. Това ще бъде време на благословение и насърчение, докато вярващите се обединят във вярата, молейки се за изливане на Божия Дух в Израел и по целия свят.
 
„Бог иска да извлечем доброто от тази криза, през която всички преминаваме и да възроди земята ни! Времето за съживление е сега“, заявяват организаторите на програмата.
 
Домакин на предаването е месианският лидер Джонатан Бернис и президента на CBN Гордън Робъртсън, „Нощта на обещанието“ ще бъде представена от 20:00 до 22:00 часа в петък, 29 май, което съответства на 3.00 часа сутринта българско време в събота. Можете да проследите програмата във всички платформи на CBN, включително CBN.com, CBNNews.com, каналът за новини на CBN на живо онлайн, по стрийминг на APPS като CBN Family, а също и в YouTube канал на CBN News.
 
Гостите на „Night of Promise“ включват Маркъс и Джони Ламб, Марти и Миша Гьотц, Самюел Родригес, Сид Рот, Бетел Мюзик, Джонатан Кан, Майк Хаккаби, Пол Уилбър, Майкъл Браун, Майкъл и Ванеса, Джанет Паршал, Робърт Морис, Джошуа Аарон , Тим Рос, Пат Робъртсън, Микедем Мюзик, Джоул Остийн, Дон Моен, Джентезен Франклин, Джоел Чернофф, епископ Улмър, Крис Ходж, Джойс Майер, Кати Лий Джифорд, Дейвид Брикнър, Майкъл У. Смит, Грег Лори и Ари Соко- Рам. Програмата ще бъде достъпна за гледане и в други обекти за социални медии, включително FB.com/JewishVoice, FB.com/OperationBlessing, както и в YouTube канала на Operation Blessing.
 
Специалната "Нощ на обещанието" ще се излъчва и през множество християнски платформи като GOD TV, CTN, Daystar, Cornerstone, GEB METV, (Близкия изток TV) ISN, Impact, INI, KSCE / Life Christian Broadcasting (El Paso), Miracle Channel (Канада), TCT, TLNNET, JoyTV / Faith TV (Канада), WACX (Орландо) и YES TV / CTS (Канада).
 
Повторно излъчване на събитието ще се проведе в 20:00 източно време в събота, 30 май, което съответства на 3 часа сутринта българско време  в неделя 31 май. Впоследствие програмата може да се гледа на запис в съответните платформи.
 
Източник: CBN News
Превод: Петя Зарева
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg