Петък, 29.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Десетки спасени и изцелени в Минеаполис

Main Pic
Публикувана: 11.06.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1691
Коментари: 0
Светът е свидетел на жестоки протести и мирни демонстрации в продължение на близо две седмици след смъртта на Джордж Флойд.
 
Наблюдаваме обаче и свидетелства за вяра и любов между християните от всички етноси в САЩ, което разкрива, че няма расово разделение в Христос.
 
През последните дни улиците на Минеаполис, където Флойд беше убит, станаха място на изливане на Божията любов и спасение, тъй като стотици хора се събраха, за да прославят Бога чрез поклонение, евангелизация и кръщение.
 
Видеоклипове и снимки  са публикувани в социалните медии. Джоел Бомбергер е сред хората, споделили снимка на кръщение, което се случва на улицата, докато минувачите прославят Бога за станалото.
 
Бомбергер споделя: „Екип от християни отиде в Минеаполис, за да проповядва на открито за любовта на Исус и  да се моли за изцеление и освобождение в Духа на кръстовището, където беше убит Джордж Флойд. Има твърде много свидетелства за разказване! Моите братя и сестри бяха в състояние да проповядват на хиляди и видяха стотици да откликват и да приемат Евангелието на Исус Христос!"
 
Той съобщава пред репортер на CBN: "Десетки по десетки хора изцелени, изпълнени с надежда, променени и родени отново от силата на Исус този уикенд в Минеаполис! Току-що получих съобщение, че един глух човек е бил изцелен чрез силата на Исус! Слава на Бога!" 
 
Членовете на екипа от служението Circuit Riders пътуваха до Минеаполис, за да провеждат служение на проповядване и изцеляване на открито, където стотици хора са се молили на глас и са прославили Христос заедно.
 
Едно видео показва проповедник на улицата, който води тълпата в молитва за спасение, казвайки: "Вярвам, че Ти възкръсна отново, побеждавайки живота и побеждавайки смъртта. Аз ти давам живота си. Свети Душе, води ме, ръководи ме, покажи ми пълнотата на това какво означава да те следваме, в името на Исус, амин."
 
Въпреки насилието християните в САЩ показват на света, че Исус Христос ги прави едно и днес не е спрял да работи.
 
Източник: CBN News
Превод: Петя Зарева

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg