Вторник, 16.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Певицата Ейми Грант прославя Бога след сърдечна операция

Main Pic
Публикувана: 17.06.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1523
Коментари: 0

Християнската певица и актриса Ейми Грант прославя Бога за нейното "чудно възстановяване", след като на 3 юни претърпя сложна сърдечна операция.

Заболяването било диагностицирано през февруари след поредица от медицински изследвания и лекарите казали, че най-вероятно е вродено.

Ейми е особено благодарна на своето семейство, приятели и почитатели, които са я подкрепили в молитва. Според нея успешният изход от тежката и за самите лекари "отворена сърдечна операция" се дължи на чудодейната намеса на Бога, който е дал мъдрост и умения на лекарите. Грант е благодарна за своето бързо възстановяване и осъзнава, че това е милост от Бога към нея.

В своя профил в Инстаграм Ейми пише: "Скъпи приятели, в този свят, където се случват ужасни неща, има и добри. Изключително съм благодарна на всички приятели, познати и колеги, които ме подкрепиха и за изминалите седмици не спираха да ме насърчават с лични послания. Получавах и мили съобщения от хора, които не познавам лично, но са идвали на мои концерти.

Мога да ви уверя, че както самата операция, така и времето на моето възстановяване е истинско чудо на Божията милост. Искам да благодаря на всеки, който се е молил за мен. Молитвата може да промени всичко. Нека да продължаваме да се молим за нашата страна и да показваме любов."

Ейми Грант е отличена с 6 музикални награди "Грами" и от 20 години е омъжена за кънтри певеца Винс Гил.

Източник: CBN News

Превод: Петя Зарева

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg