Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Кание Уест обяви, че ще се кандидатира за президент на САЩ

Main Pic
Публикувана: 05.07.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 2188
Коментари: 0
Рапърът християнин Кание Уест , за чийто последен албум ви информирахме наскоро, обяви в събота, че ще се кандидатира за президент на САЩ.
 
Уест направи съобщението в Туитър и получи широка подкрепа малко след публикуването на новината.
 
Той написа: "Сега трябва да реализираме обещанието, дадено на Америка, като се доверим на Бога, обединим нацията и изградим нашето бъдеще. Аз се кандидатирам за президент на Съединените щати!"
 
43-годишният музикант е споменавал за кандидатурата си за президент в миналото. По време на изява през 2019 г. на фестивала в Ню Йорк, Уест заяви, че планира да се кандидатира за президент през 2024 година.
 
В последното си съобщение от събота Уест не даде яснота дали възнамерява да участва в тазгодишната президентска надпревара или планира да го направи през 2024 година.
 
Предварителните избори се провеждат през последните няколко месеца, а президентските избори през 2020 г. са само след четири месеца.
 
Като реакция на публикацията на Уест, главният изпълнителен директор на "Тесла", магнат и изобретател, Илон Мъск обяви своята подкрепа за Уест с коментара: "Имаш моята пълна подкрепа!"
 
Източник: CBN News
Превод: Петя Зарева

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg