Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Няколко американски църкви опожарени през уикенда

Main Pic
Публикувана: 20.07.2020
Автор: Т.Пъркинс
Прочетена: 1335
Коментари: 0
През уикенда бунтовниците, които искат да вярваме, че причината им е справедливост, атакуваха нашите църкви - използвайки бензин, запалки, галони боя и микробуси, за да прокарат посланието си за унищожение и хаос в сърцето на вярващите в Америка.
 
Бяха нужни повече от 50 пожарникари, за да потушат планината от пламъци в църквата "Сан Габриел", която - до събота вечер - не беше нищо друго, освен тлееща пепел.
 
"Това е трагична загуба за нашия град", каза началникът на пожарната служба Антонио Негрете пред репортери. „Тази църква беше символ на града ни.“ Сега, месеци преди да честват 250-годишния рожден ден на църквата, енориашите вместо това ще разчистват развалините.
 
Докато калифорнийците гледат безпомощно как символът на града им изгаря, вярващи от католическа църква във Флорида се молят в светилището, когато чуват автомобилна катастрофа във фоайето. Секунди по-късно усещат миризмата на дим.
 
По-късно в полицията, 23-годишният автор на палежа със смях заявява, че е свършил своята „мисия“. Оказва се, това е мисия на няколко бунтовници, тъй като вълна от разрушение връхлетя още пет църкви за 48 часа.
 
Дори исторически църкви на чернокожи бяха мишени, тъй като Баптистка църква в Сан Диего загуби сградата за детското служение, която изгаря до основи след „подозрителен“ пожар, започнал на тавана.
 
В Ню Йорк бунтовниците запалиха две статуи на Богородица, а дни преди това беше обезглавена скулптура на Исус.
 
Black Lives Matter, Antifa, анархисти и вандали, всички те са „обучени марксисти“. А марксизмът „няма място за Бога“.
 
Източник: The Daily Signal
Превод: Петя Зарева
 

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg