Вторник, 16.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Да пожертваш живота си за случаен непознат

Main Pic
Публикувана: 22.07.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 882
Коментари: 0
Млад пастир, служещ в региона на Хюстън, Тексас, е ударен и убит от камион в събота вечер, докато се опитва да помогне на хората, участвали в катастрофа на американската магистрала 75.
 
Първоначално камион с ремарке е предизвикал катастрофа с Dodge Charger, причинявайки пожар на автомобила. Един от спрелите да помогнат, на име Мълън пояснява пред репортер на News 12, че веднага са се обадили на полицията, за да съобщят за катастрофата.
 
Мълън разказва: „Една от преминаващите коли спря и  шофьорът слезе, за да помогне, но беше ударен от преминаващ камион, край мястото на катастрофата. Този шофьор беше 38-годишният п-р Джон Пауъл, който почина на място."
 
Полицаите разказват, че Пауъл видял камиона, който идвал към друг мъж, спрял на магистралата. За да му помогне Пауъл избутал другия мъж от пътя, за да го спаси, но сам попаднал под камиона.
 
Пауъл е бил пастир на баптистката църква "Емануил", намираща се в района на Хюстън, Тексас. Жертвайки живота си, за да спаси непознатия мъж, п-р Пауъл е починал, оставяйки млада съпруга и 4 малки деца. Да се молим Господ да утешава семейството му.
 
Източник: News 12
Превод: Петя Зарева
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg