Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Любим роман на Фр. Ривърс се превръща във филм

Main Pic
Публикувана: 23.07.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1596
Коментари: 0

Любимият на много християни роман на авторката Франсин Ривърс, се превръща във филм, който е в процес на заснемане в момента и трябва да се появи на екраните през пролетта на 2021 година.

Романът Redeeming Love се слави като християнски бестселър вече десет години. Той е преведен на повече от 30 езика и от него са продадени 3 милиона копия. С неговото екранизиране са се заели Д. Карузо и Рома Дауни, която е известна на българската публика с участието и продуцирането на поиредицата "Библията".

Във филма участват известни имена като Абигейл Коен, Том Луис и Нина Добрев.

По оригинален начин филмът преразказва библейската книга на пророк Осия, но историческата обстановка ни пренася в периода на Златната треска в Калифорния през 1850 година.

Историята разказва за девойка на име Ейнджъл, която е продадена, за да проституира още като дете, но срещата ѝ с мъж на име Майкъл Осия показва, че любовта може да има изкупителна сила.

Основната идея на филма е, че единствено любовта и приемането, основани на Божия характер, могат да донесат изцеление и щастие, независимо от обстоятелствата.

 

 

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg