Неделя, 27.09.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"Той направи земята със силата Си, Утвърди света с мъдростта Си, И разпростря небето с разума Си." Еремия 10:12

OnLine
RSS Facebook Twitter

Ваксината срещу Ковид-19 и белегът на Звяра в Откровение

Main Pic
Публикувана: 06.08.2020
Автор: Роджър Бариър
Прочетена: 789
Коментари: 0
Може ли ваксината срещу Ковид-19 да бъде равнозначна на белега на Звяра?
 
1. Умишлено идентифициране: Белегът на Звяра в Откровение глава 13 е символ на умишлената идентификация със Звяра. И като такова, идентифицирането с царството на Сатана няма да ви позволи да влезете в небето - отказването от ваксиниране няма никаква връзка с това.
 
2. Умишлено отхвърляне: Вземането на знака на Звяра е умишлено отхвърляне на Господ Исус Христос като ваш личен Господ и Спасител по време на седемгодишния период на Голяма скръб. Евентуалното ваксиниране няма нищо общо с вярата в Господ Исус Христос.
 
3. Лоялност и преданост: Противно на някои от по-предизвикващите страх теории, които в миналото са коментирани в някои евангелски кръгове, белегът на Звяра не може да бъде поставен случайно. Той е тясно свързан с поклонението на Звяра (Откровение 13:12; Откровение 19:20; Откровение 20: 4). Белегът представлява лоялност и преданост към Звяра за разлика от ваксината, която е с цел предпазване от заболяване.
 
4. Ваксинацията не е поклонение: инфекцията COVID-19 е извън нашия контрол. Не избираме дали да се заразим с вируса или не. Можем да изберем дали да изложим другите на това чрез поведението си. Така че изборът да приемете ваксината НЕ се свежда до  идентифициране и преклонение пред когото и да е.
 
Световните фармацевтични компании, здравни организации и университети правят всичко възможно да завършат процеса по безопасна и ефективна ваксина срещу COVID-19. Най-бързата ваксина, която някога е била разработвана, отне пет години. Целта сега е това да стане за 18 месеца.
 
Но не забравяйте, че след като ваксината бъде създадена и изпробвана, ще е необходимо време за производството и разпространението на седем милиарда дози. Всяка ваксина до момента е била доброволна.

Източник: Christian Headlines

Превод: Петя Зарева

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg