Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Франклин Греъм: Бог е единствената надежда за нашата страна

Main Pic
Публикувана: 10.08.2020
Автор: А. Морис
Прочетена: 859
Коментари: 0
Евангелизаторът Франклин Греъм, президент и главен изпълнителен директор на Евангелската асоциация на Били Греъм (BGEA) и благотворителната християнска организация Samaritan Purse, обяви в събота, че ще ръководи молитвен поход във Вашингтон на 26 септември.
 
Греъм призова християните да се включат в този поход и да се молят специално за нацията. Той заяви, че страната е изправена пред множество конфликти, като последиците от COVID-19, протести в цялата страна и предстоящите президентски избори.
 
"Америка е в затруднение. В бедствие е, но ние имаме надежда и тази надежда е във Всемогъщия Бог", заяви Греъм във видео, публикувано на сайта на BGEA. "Сега трябва да се молим повече, отколкото някога сме го правили в живота си. Нашите общности са наранени, хората ни са разделени и има страх и несигурност навсякъде около нас. Нека се съединим и направим най-важното нещо, а това е да се молим. "
 
В своя личен профил в Туитър Франклин Греъм призова американците да умоляват Бога да излее Своя мир върху народа на САЩ, защото в Него е единствената надежда за бъдещето на страната.
 
Източник: CBN News
Превод: Петя Зарева
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg