Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Президентът на Асамблеи на Бога с предупреждение към вярващите в САЩ

Main Pic
Публикувана: 24.08.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1186
Коментари: 0

Президентът на евангелската деноминация "Асамблеи на Бога" в САЩ, Дъг Клей е изпратил писмо с увещание до всички вярващи. В него той предупреждава всички християни, които принадлежат към деноминацията от повече от 366 000 църкви и 67 500 000 души, че трябва да бъдат много внимателни в периода преди изборите.

Пастир Клей изразява своята загриженост за разделението, което може да възникне между вярващите заради различията в техните политически пристрастия.

В своето писмо той призовава към политическо единство и стремеж към библейска справедливост и свобода.

Политическите пристрастия водят до поляризация, а Светият Дух е този, който дава единството, обобщава в писмото си водачът на "Асамблеи на Бога" за САЩ.

В заключение п-р Клей призовава християнските водачи в САЩ да се обединят около библейските принципи и да не допускат духът на времето да ги разделя и настройва едни срещу други.

Клей призовава всички вярващи да си припомнят каква е мисията на Църквата, възложена от Христос, а именно "благовестване, поклонение, създаване на ученици и показване на съчувствие." Той отбелязва, че за християните става все по-трудно да бъдат верни на своето призвание да са сол и светлина в света, защото политическата реалност около тях не спомага за това.

Източник: Christian Post

Превод: Петя Зарева 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg