Петък, 29.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Тим Келър благодарен за молитвите и лечението си

Main Pic
Публикувана: 31.08.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1784
Коментари: 0
Богословът Тим Келър, чийто призив за молитва публикувахме преди месеци, е благодарен за многобройните изрази на подкрепа по време на неговото лечение след диагнозата рак на панкреаса.
 
В своя профил във Фейсбук Келър пише:
 
Скъпи приятели, съпругата ми Кати и аз сърдечно ви благодарим за вашата вярност в молитвите за нас. Бяхме ви помолили за тези молитви и Бог ги чу.
 
Преди дни завърших последния шести кръг на химиотерапия за рак на панкреаса и въпреки че има някои странични ефекти, лекарят твърди, че понасям лечението много добре. Не съм напълно изтощен и все още мога да върша някои дейности и да участвам в църковното служение.
 
Вчера се срещнахме и с моя онколог, за да коментираме резултатите от изследванията, направени в понеделник, и да оценим ефективността на химиотерапията. Резултатите са много обнадеждаващи. Наблюдава се свиване на туморите и затова продължаваме с химиотерапията, която допълнително да редуцира рака.
 
Болестта ми ни накара да търсим Божието лице както никога досега. Господ ни благославя със Своето присъствие, дава ни свобода от нашите грехове, усещаме повече зависимост от Неговото Слово - неща, които сме търсили от години, но само при тези обстоятелства ги откриваме.
 
Ние смирено молим всички приятели да продължите да се молите за ефективността на лечението и минимални странични ефекти от химиотерапията. Вашите молитви и загриженост означават повече, отколкото можем да изразим. Много благодаря на всички ви!
 
Подробности за призива на Тим Келър, публикуван през юни, можете да си припомните тук.
 
Източник: Фейсбук
Превод: Петя Зарева
 
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg